lauantai 27. kesäkuuta 2015

Treenaaminen ulkomailla

Tultiin muutama tunti sitten kotiin haisevana mökiltä. Yöllä heräsin siihen, kun aurinko paistoi suoraan naamaani ja lopulta puoli viiden aikaan minun oli noustava ottamaan kuva upeasta auringonnoususta järvellä. Kuvasta ei sitten tullut läheskään niin upea kuin itse auringonnoususta, koska en kuitenkaan lähtenyt ulos asti sitä ottamaan... Viimeisen mökkipäivän kunniaksi pelattiin rantapingistä (onko sellaista?) ja tehtiin hyvää wokkia. Kävin vielä ennen lähtöä kotiin viimeisessä mökkisaunassa ja päätin sen pulahtamalla järveen. Sitä tulee kyllä kaupungissa ikävä! Mutta muuten ihan mukavaa olla kotona ja saada puhtaita vaatteita sekä palata takaisin sivistyksen pariin.


Päivän aiheena on treenaaminen ulkomailla. Yhdistettynä siis kaksi asiaa, joista pidän - matkustelu ja liikunta. Ensimmäisenä teemaan liittyvänä tulee toki mieleeni viime vuonna voittamani Midnattsloppetin treenireissu Portugalissa, mutta olen siitä jo moneen otteeseen puhunut. Reissu oli kuitenkin vailla vertaansa ja lähtisin oikein mielelläni vastaaville treenimatkoille uudemman kerran! Ne vain tuppaavat olemaan ihan ylihintaisia eikä kovin moni taho Suomessa niitä järjestä. Sen sijaan Ruotsissa ne ovat isokin juttu!

En ole oikeastaan aiemmin lähtenyt varsinaisesti ulkomaille treenaamaan. Olen etelän reissuilla joskus lähtenyt aamulla juoksulenkille ja muistan kerran, jolloin isäni kanssa pysähdyttiin juoksulenkillä meren rannalle pulahtamaan ja juostiin takaisin hotellille. Luisteluaikoina kisamatkat olivat toisaalta eräänlaisia treenimatkoja ja urheilureissuja - ja ikimuistoisia olivatkin.

Ilmajoogalates Tukholmassa. Oli ihanaa! <3

Olen aiemmin maininnutkin, että olen kahteen kertaan ollut Tukholmassa liikuntatapahtumassa: kerran Les Millsin SuperSaturday:ssa ja kerran Nike Blast:ssa. Molemmat myös ihan huippureissuja. Syksyllä pääsen taas uudemman kerran SuperSaturday:hin, joka on sittemmin muuttanut nimensä OneLive:ksi. Viime kesänä oltiin Tukholmassa ystäväpoppoolla ja silloin käytiin testaamalla ilmajoogapilates, joka oli ihan huippua. Samalla reissulla käytiin myös melomassa Tukholman sydämessä, suosittelen ehdottomasti!

Tulevaisuudessa haluan toki sisällyttää vielä paljon enemmän liikuntaa jo ihan perinteisiin lomareissuihini. Enpä pistäisi pahitteeksikaan toista Portugalin tapaista liikuntareissuakaan. Haluan edelleen osallistua liikuntatapahtumiin ja tulevaisuudessa yksi haaveistani on juosta jokin puolimaraton tai jopa maraton ulkomailla. Olettaen toki, että selkä tästä tokenee jossakin vaiheessa.

Liikunnallisempia reissuja siis odotellessa...

Loppuun vielä viimeisen päivän mökkitunnelmakuvat:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti