tiistai 9. kesäkuuta 2015

Katse tulevaisuuteen


Eilen jäi päivittämättä, kun oli jotenkin niin vetämätön olo, etten jaksanut kirjoittaa mitään. Eilisen julkaisu tulee siis tässä. Nyt puhutaan tulevaisuuden unelmista, ja kerron täällä vain liikkumiseen liittyvistä. Muitakin unelmia on toki olemassa. ;)

Olen melko tavoitteellinen liikkuja, joten minulla täytyy olla unelmia, välitavoitteita ja tavoitteita, jotta motivoidun liikkumaan. Tavoitteet saavutettuaan on ihan mahtava fiilis ja aika asettaa taas uudet tavoitteet. Parasta liikunnassa ja urheilussa on se, että aina on varaa kehittyä paremmaksi ja kehityksen myöskin huomaa nopeasti ja helposti esimerkiksi parantuneen juoksuajan muodossa.

Tässä muutama tulevaisuuden unelma ja haave:

Selkä kuntoon. --> liikkuvat tunnit, BP-painot normaaleiksi ja JUOKSEMAAN! Liikkumiseen liittyviä haaveita on montakin - kaikki enemmän tai vähemmän saavutettavissa. Ensimmäinen haaveeni on saada selkäni sellaiseen kuntoon, että pääsen juoksulenkeille ja liikkuville tunneille. Ette usko, kuinka kova ikävä on tullut juoksemista ja liikkuvia ryhmäliikuntatunteja. Olisi myös kivaa pystyä vetämään BodyPumpia kunnollisilla painoilla. Tällä hetkellä joudun jättämään kyykky- ja selkäbiiseissä painot kevyiksi, jottei selkä kärsisi.

BodyJam-ohjaajaksi? BodyJam-tunnit ovat jo joitakin vuosia olleet ehdottomia lemppareita, koska tunnilla pääsee tanssimaan. Tunnilla tulee keskityttyä pelkästään tanssimiseen ja aika lentää siivillä hyvän musiikin tahdissa. Samalla kaloreita kuluu hurjasti ja mieli saa ansaitun tauon. Tanssi on pienestä asti ollut lähinnä sydäntäni ja BodyJam-ohjaajankin työt kiinnostaisivat mahdollisesti tulevaisuudessa. Olen pitkään miettinyt, että riittäisikö minulla siihen rahkeet ja uskoisin, että kovalla työllä voisi ollakin.

Puolimaratoneja ja maraton. Maraton on se kaikista isoin unelma, joka odottaa tuolla jossakin toteutustaan. Kun pääsisin juoksukuntoon, pääsisin taas juoksemaan puolimaratoneja ja sitä kautta harjoittelemaan myös kokonaiselle. Tällä hetkellä selkä kuitenkin vaatii vielä parantumistaan juoksua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti