sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Treenilaukun aarteet

Tänään oli vuoro paljastaa treenilaukun sisältö. Treenivaatteiden ja arvotavaroiden lisäksi laukustani löytyy aina seuraavat asiat:

1. hiuslakka

Minulla on luonnostaan taipuisat hiukset, joten ne tuppaavat harottamaan suuntaan jos toiseenkin juuri parhaana hetkenä. Monesti näytän siltä kuin olisin tunkenut sormeni pistorasiaan. Sanotaanko nyt näin, että mulla on aina se "bad hair day" eikä koskaan sitä hyvää päivää. Siksi siis pieni lakkapullo on mulle ehdoton pitää mukana ja suihkautan sitä aina ennen treeniä (tai ainakin aina ennen, kun itse ohjaan tunnin).

2. kylmägeeli

Kylmägeeli on ollut jo urheiluaikoina tuttu kaveri. Viimeisen puolentoista vuoden aikana selässä on tullut pidettyä yhtä sun toista kylmäpussia ja -geeliä. Kyseinen dödöpuikon näköinen geeli on ollut erittäin kätevä pitää mukana menossa ja sitä on ollut helppo lisätä silloin, kun jomottaa.

3. astmapiippu

Astmapiippu on pienestä asti kulkenut mukanani sen varalta, että saan kohtauksen. Vanhemmiten en ole piippuja tarvinnut muuta kuin silloin, kun olen ollut kovassa flunssassa ja keuhkot ovat menneet niin tukkoon, etten ole saanut niitä millään auki. Piippu silti kulkee vanhasta tottumuksesta mukana, jottei kohtaus pääsisi yllättämään.

4. vesipullo

Eri väriset Camelbak-vesipullot ovat kulkeneet mukanani jo pari vuotta. Pullo on sopivasti hiukan isompi (0,75 l) kuin normaali vesipullo, joten vahingossa tulee litkittyä vettä vähän enemmän. Tämä nykyinen pulloni hiukan vuotaa, joten pitäisi käydä vaihtamassa uusi. Camelbak-pulloissahan on ikuinen takuu, joten ne pitäisi saada vaihdettua uuteen kaupassa. Aikaisempien pullojen kohdalla ei vain ole tullut kokeiltua, kun olen sattunut hukkaamaan kuitin... Pullossa ei ole joidenkin muiden vesipullojen tapaan bisfenoleita eli myrkkyjä, joita voi liueta myös veteen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti