lauantai 13. kesäkuuta 2015

Näin liikun kesällä...

Kirjoittelinkin jo kesäsuunnitelmista aiemmin täällä, mutta koska tarkoituksena on kertoa kesän treenailuista, tässäpä tärppejä lajeista/liikuntamuodoista, joita haluaisin harrastaa tai joita harrastan kesällä.

1. Puistojumppa

Puistojumppia tosiaan ympäri kaupunkia, ja ajatus esimerkiksi aamun puistojoogasta aamuauringon lämmittämänä kuulostaa houkuttelevalta. Eri asia sitten saanko itseni houkuteltua sängystä ylös ja liikenteeseen...

2. Pyöräily

Vanhalla Helkaman pyörällä aion pyöräillä ja olen pyöräillytkin jo paikasta toiseen. Vaikka pyörä alkaa olla jo liian pieni ja ehdottomasti haluaisin paremman pyörän, toimii se hyvin vielä liikkumiseen.

3. SUPpaus

SUP-lautailu on ollut hurjassa suosiossa ja kesän agenda olikin kokeilla sitä. Tänään pääsin kokeilemaan lautaa ensimmäistä kertaa tässä kotiseudulla, mutta toivottavasti myöhemmin kesällä pääsen vielä oikein lajiopastukseenkin.

4. Ryhmäliikuntatunnit ja kuntosali

Luonnollisesti vedän tunteja myös kesällä, mutta tarkoituksena on kokeilla normaalien Bodypump- ja sisäpyöräilytuntien ohella uusiakin tunteja - toki niissä rajoissa mihin selkä pystyy. HotMojo-tunti tulikin jo kokeiltua eli siis joogaa lämpöasteissa, oli muuten aika hikinen ja tehokas kokemus! :)

5. Juoksu

Juoksu on ehdoton EHKÄ. Ajatus olisi, että varovasti kokeilisin lyhyitä pätkiä juoksua ja katson miten selkä sitä kestää. Oletus on, ettei se vieläkään sitä kestä, mutta hinku on niin kova, että aion varovasti kokeilla sitä jossakin vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti