lauantai 20. kesäkuuta 2015

Lempparilajit


Kirjoitan tätä julkaisua mökiltä iPadilla, joten jos tässä on epätavallisen paljon kirjoitusvirheitä tai tekstin asettelu on kummallinen, se johtuu siitä. 

Mitenkäs meni juhannus? Itsellä aatto tuli vietettyä ystävän mökillä Artjärvellä melko rauhallisissa merkeissä. Sää oli vastoin odotuksia melko hyvä, joten syötiin hyvin, heitettiin tikkaa (jonka voitin, wohoo), veneiltiin, saunottiin sekä pelattiin korttia. Tänään jatkettiin sitten omalla porukalla matkaa tänne meidän mökille Lammille. 

Tänään olisi tarkoitus puhua lempitreenausmuodosta. Ennen muinoin olisin tietenkin sanonut samantien taitoluistelu, mutta sittemmin mielipiteeet ovat toki muuttuneet. Kuten olen moneen kertaan jo täällä todennut, en valitettavasti tällä hetkellä pysty treenaamaan haluamallani tavalla selkävamman vuoksi, mutta alla silti joitakin lempparilajini:

1. BodyJam - LesMillsin tanssitunti
2. BodyAttack - LesMillsin liikkuva tunti, joka vastaa 10 kilometrin juoksua
3. Ilmajooga/-pilates
4. BodyBalance - LesMillsin keho ja mieli -tunti, joka yhdistelee joogaa, tai chi:tä ja pilatesta
5. Juoksu
6. Tanssitunnit (etenkin nykäri/jazz/show)
7. Muut liikkuvat ryhmäliikuntatunnit

Tässä pätkä BodyJamista: http://youtu.be/IthmTKw-vkY

Uskokaa tai älkää, ennen vihasin ryhmäliikuntatunteja ja minusta tuntui urheilu-urani jälkeen, etten saa tarpeeksi niistä irti eivätkä ne ole riittävän raskaita. LesMills-tunnit saivat minut uskomaan kuitenkin toisin ja sillä tiellä ollaan edelleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti